Lofi - eMule Forum - Polskie Forum eMule > eMule Forum > Ciekawostki, informacje P2P, nowości na PFE
Pełna wersja: Polskie Forum Emule
Serwery eMule - eMule Download - eMule MoDs - Instalacja eMule
Marlon
Microsoft Origami

Nowy projekt Microsoftu o kodowej nazwie Origami ma zostać oficjalnie zaprezentowany drugiego marca tego roku. Do niedawna praktycznie żadne szczegóły na ten temat nie były dostępne. Wiadomo było tylko tyle, że będzie to nowe urządzenie przenośne, nie wiele większe od PDA, pracujące prawdopodobnie pod kontrolą systemu Windows Vista.
Eko
pożyjemy, zobaczymy smileses.gif

Edit. Przecież jest "ż: tongue3.gif
ea66
Znowu jakaś zabawka dla bogatych małolatów i tyle.

P.S
Coś mi się wydaje że nie porzyjemy tylko pożyjemy tongue3.gif
Marlon
a Bill kręci ten swój " malutki interesik".
Cytat
Znowu jakaś zabawka dla bogatych małolatów i tyle.
a niech się smarkacze bogatych rodziców bawią.To tak jak w tym gagu Szymona Majewskiego "Jestem Ola zbieram na nowego BMW, mam już pół miliona - pomóżcie!" hehe
---------
bartman182
To wcale nie jest zabawka dla bogatych szczeniaków. Na zachodzie rozne elektoniczne gadzety typu palmtop sa norma i nie sa gadzetami lecz narzedziami pracy. U nas tylko zacofani ludzie widzac cos nowego krzycza "dla bogatych".
Projekt origami to odpowiedz MS na najnowszy projekt apple ktory ma sie ukazac w polowie roku - MAC TABLET. Powiem wam jedno jeszcze troche i tego typu urzadzenia wypra laptopy tak jak mp3 wyparlo discmany tez uwazane kiedys za gadzety dla bogatych
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.