Lofi - eMule Forum - Polskie Forum eMule > eMule Forum > Ciekawostki, informacje P2P, nowości na PFE
Pełna wersja: Polskie Forum Emule
Serwery eMule - eMule Download - eMule MoDs - Instalacja eMule
lukasx86
Projekt nowej strony Google

Gcity.pl opublikowało propozycję nowego wyglądu Google, przedstawioną przez Andy Rutledge, dyrektora kreatywnego NetSuccess.com. Rutledge twierdzi, że choć ostatnie projekty graficzne programów Google są nawet niezłe, to strona główna przedstawia nie to, czego możemy oczekiwać.

Nowa propozycja zawiera elementy z poprzedniej wersji, ale są one inaczej ułożone. Dzięki temu nie mają być uciążliwe, a pełnić funkcjonalne role – twierdzi autor projektu.

Rutledge wytyka w swojej pracy błędy obecnego designu Google. Dla przykładu twierdzi, że projekt zawiera elementy, które bez podstaw znajdują się po prawej stronie od paska wyszukiwawczego. Trzeba przynać, że propozycja zmiany strony Google jest interesująca:

Herfurt°
Ważne żeby szybko i dobrze się szukało smileses.gif
Bonk
dokladnie smileses.gif jak na razie zadna wyszukiwarka mi nie smiga tak jak google :]
Eko
no i narazie google wymiata smileses.gif
redshark
no musze przyznac ze szta graficzna zajebista wykrzyknik.gif wykrzyknik.gif wykrzyknik.gif

bardziej mi sie podoba niz stara tongue.gif

respekt.gif
Naros
fajne fajne :D
Eko
Zaobaczymy co z tego wyjdzie. Jak narazie obiecująco
ea66
Akurat mnie zmiany takie wkurzają bo przezwyczaiłem się już do starej wersji i mi pasuje więc do wszystkich zmian jestem raczej anty ale zobaczymy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.