Lofi - eMule Forum - Polskie Forum eMule > eMule Forum > Ciekawostki, informacje P2P, nowości na PFE
Pełna wersja: Polskie Forum Emule
Serwery eMule - eMule Download - eMule MoDs - Instalacja eMule
virus304
Szybkie p2p przez serwery proxy

Proxyshare to rozwiązanie zaproponowane kilka lat temu, mające usprawnić wymianę plików przez internet. W założeniu pliki miały być składowane na serwerach proxy dostawców usług internetowych, co miało znacznie przyspieszyć wymianę plików. Technologia wtedy nie przyjęła się, a teraz wraca w zupełnie nowej formie. Twórca projektu to ambitny programista internetowy, mający swoje osiągnięcia w mod'ach dla Emule. Proxyshare będzie samoistnym klientem, wykorzystującym potencjał ukryty w serwerach proxy podłączonych do szybkich łączy internetowych. Aplikacja przechodzi właśnie okres testowy. Twórca zapewnia, iż to rozwiąże problem przeciążonych sieci oraz przyspieszy wymianę danych między użytkownikami internetu. Program można już pobrać ze strony: DOWNLOAD. Więcej informacji na temat projektu znajduje się na dedykowanym forum pod adresem http://www.proxyshare.com
Fatal@Error°
jak dla mnie jest git sprawdza sie wyśmienicie :D

pozdro
Le Girafe
Więc proszę i nam napisać cos bardziej szczególowego na temat tego klienta. Czy można ściągać to wszystko co i w sieci eD2k ?
gm_ns
Cytat(żyrafka @ 26.04.2006 - 21:54 ) *
...Czy można ściągać to wszystko co i w sieci eD2k ?

Najwyraźniej tak, wskazywałyby na to linki Testfiles for ProxyShare
Fatal@Error°
Ale osobiście wole per2mail wink.gif
wert
Cze

Wczoraj popatrzyłem sobie na te proxyshare i mnie nie zachwycił.Taki jakis gniot.Moze za jakis czas będzie popularnym klientem,ale na razie delete.

Pozdro

Ps.Co Fatal!widac filmik sie podobał tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.