Lofi - eMule Forum - Polskie Forum eMule > eMule Forum > Ciekawostki, informacje P2P, nowości na PFE
Pełna wersja: Polskie Forum Emule
Serwery eMule - eMule Download - eMule MoDs - Instalacja eMule
CiNeK

Nowa oferta Microsoftu dla [ofiar] piratów

Microsoft planuje od jutra wprowadzić do sprzedaży tzw. Zestaw Legalizacyjny. Dzięki niemu użytkownicy nielegalnych kopii systemu Windows będą mogli go zaktualizować do Windows XP Professional za 649 złotych.

W skład Zestawu wchodzi płyta CD, na której zawarte są narzędzia do uaktualnienia systemu oraz do wygenerowania nowego klucza aktywacyjnego (Windows Product Key Update Tool). Do przeprowadzenia całej operacji nie jest konieczne nawet przeinstalowywanie Windows.

Oczywiście całość uzupełnia Certyfikat Autentyczności Microsoft oraz bezpłatny dostęp do pomocy technicznej.

Sugerowana maksymalna cena jednego Zestawu Legalizacyjnego to 532 złote netto, czyli 649 złotych brutto. To ciągle więcej, niż życzą sobie sprzedawcy za wersję OEM systemu na serwisach aukcyjnych. Z drugiej strony to mniej niż zapłacił niejeden posiadacz komputera z preinstalowanym systemem Windows XP Professional oraz znacznie mniej niż wynosi cena Windows XP Professional w wersji BOX.

Źródło: pcworld.pl
szpako85
Cudowna promocja haha.gif Mają niezłe poczucie humoru tongue3.gif
symeon
oni chyba żartuja
Witch
Nie, no promocja rewelacyjna,az spojzalam w kaledarz bo myslalam ze dzisiaj pryma aprylis. haha.gif
jacamlody
Po prostu wiedza jak skusić klienta wink.gif
trym
oho to już 1 kwietnia widać u Jankesów smileses.gif
deny87
okej.gif Lepiej iść do sklepu i kupić windowsa albo na allegro szybciej i bez zadnych kłopotów a może jeszcze trafi się nam jakas promocja respekt.gif
Orwa
Nie ma co się zastanawiać - biorę ! laugh.gif
Much_skywoker
Wnet by rybe jedli smileses.gif
Skye
No no no jacys spece od marketingu chyba ta promocje wymyslili... Moze jakis swiateczny bonus i taki zestaw + autograf BG za 700zl?
szczepan29
Oferta jest wielce kusząca, chyba się nie oprę... o_O.gif
insider69
to ma byc pakiet resocjalizacyjny? heheh

brawo dla geniuszy okej.gif
GomezPL
hehe inteligentna promocja p.gif
A tka przy okazji wy macie pirackie systemy? p.gif
Eko
I tylko jeden sklep będzie to rozprowadzał - Media Markt: Nie dla idiotów haha.gif
insider69
pomysly microsoftu sa rewelacyjne..

ale pomysly sprzedawcow na allegro sa rewelacyjne wrecz!

mozna kupic XP'ka OEM'a za okolo 270 zl... tylko szkoda ze np. jest dedekowany dla nowych komputerow DELL'a badz inne firmowe systemy... juz nie wspominajac ze czasami w opisie znajdzie sie komentarz ze podana cena jest cena brutto - pomniejszona o VAT - poniewaz ktos nie ma mozliwosci wystawienia rachunku.. no kurde - przeciez rachunek to podstawa + naklejka... ale jak widac - sa ludzie ktorzy wierza w takie buble i to ze maja niby naklejke to im wystarczy....

p.s. tak jak kolega napisal... Nie Dla Idiotow ! smileses.gif
GomezPL
cholera wiedział że nie wolno ufać allegro i po co to ja kupiłem p.gif lol p.gif
insider69
a dostales chociaz rachunek za zakup windy ? masz wersje oem czy dedykowana?
Facktor_PL
Hm ja mam xp-ka pro zassanego z neta jednak kiedyś dawno temu znalazłem klucz na którym udało się dokonać aktywacji i od tego czasu mam oryginał gdy wpa wywalało mi że mam pirata to po jednym telefonie micro$oft i podaniu moich danych z aktywacji dostałem nowy klucz nalepkę i certyfikat wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.