Skocz do zawartości


- - - - -

Zamulacz internetu ? help


3 odpowiedzi w tym temacie

#1 szymon79

    Mega Osioł

  • Osiołek
  • 433 postów

Napisano 08 wrzesień 2007 - 11:02

Witam mam pytanko mianowicie kiedy używam eMule v.0.48a MorphXT 10.1 i chcę za jakiś czas wejść sobie na internet to bardzo słabo lub wcale nie otwierają mi się strony... moje łącze to kabel 512... czy jest na to jakaś rada aby podczas działania eMule otwierały mi się normalnie strony, czy to jest właśnie zamulacz... może gdzieś są jakieś opcje, żeby to działało normalnie ??

#2 bachor

    czytaj moje posty pospiecznie, zbyt predko znikaja

  • Osiołek
  • 4215 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 wrzesień 2007 - 11:05

zmniejsz troszeczke ul

UZYWAJ CFOSSPEED

ustaw emule wedlug mojej tabelki ponizej

#3 Gość_kruper11_*

  • Gość

Napisano 08 wrzesień 2007 - 11:06

zmniejsz prędkość wysyłania oraz ilość polączeń...musisz potestować, ale zazwyczaj stronki przy pobierającym emule będą i tak troche wolniej latać...
sciągnij TCP optimizer uruchom i ustaw suwakiem prędkosć łącza oraz wybierz optimal settings, zatwierdź i zresetuj kompa...Sciągnij Cfos Speed 4.02 z tego forum i zainstaluj... ewentualnie możesz jeszcze serwery DNS zmienić z domyślnych w ustawieniu łacza internetowego na naprzykład te... http://www.opendns.com/start/ pozdro...

#4 bachor

    czytaj moje posty pospiecznie, zbyt predko znikaja

  • Osiołek
  • 4215 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 08 wrzesień 2007 - 11:12

kruper nie ma snesu i tcpoptimazej i cfos speed te programy beda sobie tylko przeszkadzac

albo jeden albo drugi

cfos tez regulije wielkosc ramki i pakietu i mu itd





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych