Skocz do zawartości


- - - - -

Emule 0.48a MorphXT v10.5


5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mayak

    Nowicjusz

  • Źrebak
  • 3 postów

Napisano 08 luty 2008 - 13:06

Siemka, mam neostrade 512 (64kb/s) i probowalem ustawic go oto moja konfiguracja

Parametry Lacza:
Pobieranie 64 bez limitu
Wysylanie 32 limit 27
Ilosc polaczen: 200
Ilosc zrodel na pliki: 400
Maskowanie wlaczone

i sciagam 6 plikow okolo 1,5k zrodel

Pobieraja mi sie dwa pliki z predkoscia po 5-8kb/s ;/.

#2 Herfurt°

    .....

  • Legenda PFE
  • 5125 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Kielce

Napisano 08 luty 2008 - 13:25

Rozróżniaj kb od kB.
Dopiero zainstalowałeś eMule? Cierpliwości, trzymaj go włączonego jak najdłużej.
Proponuję żebyś potestował Xtreme, podmień plik emule.exe.

Użytkownik Herfurt edytował ten post 08 luty 2008 - 13:29


#3 Mayak

    Nowicjusz

  • Źrebak
  • 3 postów

Napisano 08 luty 2008 - 13:46

Emula mam juz od kilku tygodni. Czyli ze konfiguracja jest dobra tak??

#4 tozeur

    Ziomek

  • Osiołek
  • 740 postów

Napisano 08 luty 2008 - 13:47

ja bym wysylanie zmienil na 16 limit 14
ilosc polaczen na 180
jak chcesz aby Ci mulek smigal pobierz kilka popularnych mptrojek - mi to zawsze poprawia nastroj ;)

#5 Mayak

    Nowicjusz

  • Źrebak
  • 3 postów

Napisano 10 luty 2008 - 10:32

Ok juz calkiem nizle chodzi po 12-21 ;). Ale sciagaja sie 3pliki z 10 ;/.

#6 Herfurt°

    .....

  • Legenda PFE
  • 5125 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Miejscowość:Kielce

Napisano 10 luty 2008 - 10:56

To normalne, eMule nie jest programem do ściągania tylko do wymiany plików.





Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych