Polskie Forum eMule: Jaki mp3 player do 600-700 zl - Polskie Forum eMule

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Jaki mp3 player do 600-700 zl

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Pies Leszek 

• Mega Osioł
  • Ikona
  • Grupa Osiołek
  • Postów 326
  • Rejestracja 04-lipiec 06

Napisano 05 grudzień 2008 - 08:31

Witajcie drodzy userzy :)

Planuje w najblizszym czasie zakupic odtwarzacz mp3, tylko totalnie nie wiem jaki, mam mentlik w glowie.

Chcialbym zeby uplasowal sie w cenie: do 600-700 zl

Nie zalezy mi za bardzo na odtwarzaniu filmow etc, glownie muzyki (tu zalezy mi na jakosci)

Nie bardzo mam ochote na creativa, raczej jakis iRiver, cowon iaudio, meizu czy vedia (chociaz jestem otwarty na inne sugestie)

Zaley mi na ergonomii, wygodzie uzytkowania, zeby player nie byl olbrzymim monstrum tylko dal sie schowac do kieszeni i zeby dalo sie z nim np pobiegac.

Oczywiscie pamiec musi byc pojemna czyli jakies 4-8 giga, fajnie by bylo moc ja ozbudowac jakas karta pamieci ale niekoniecznie.

Z gory dziekuje za rady, sugestie etc. etc.

Pozdrawiam
0

#2 Guest_cris_es_*

• Grupa Guests

Napisano 05 grudzień 2008 - 14:48

Ja bym ci polecil ten mimo ze jak tam piszesz nie zabardzo masz ochote na creativa,kupilem sobie niedawno taki sam i jestem zadowolony Creative Zen..Niewiem po ile teraz euro chodzi ale powinienes sie zmiescic w tej kwocie,w sklepach jest tanszy niz na stronie producenta.

Użytkownik cris_es edytował ten post 05 grudzień 2008 - 14:50

0

#3 Guest_kruper11_*

• Grupa Guests

Napisano 05 grudzień 2008 - 16:03

dziwne ze ty PIes w ogóle bierzesz inne marki pod uwagę w tej cenie... Creative albo IPOD to jedyne dobre wyobry wg mnie szczególnie jak nie licża się te filmy za bardzo (i dobrze bo to nonsens oglądać filmy na paczce zapałek ;) dlaczego nie creative... ?? to są swietne playery i bardzo stylowe...
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   redshark 

• BOSKI VIP
  • Ikona
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 5062
  • Rejestracja 22-marzec 05

Napisano 05 grudzień 2008 - 16:05

a ja mam ipoda i sie nie chwale :PP ale polecam :respekt:
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   boss_86 

• Trza być twardym
  • Ikona
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 2436
  • Rejestracja 05-listopad 05

Napisano 05 grudzień 2008 - 16:43

A ja nie mam Ipoda bo mnie nie stać - a za jego cenę można mieć eleganckiego Creativa albo iRivera.
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   SE7EN 

• Nagabywacz kur
  • Ikona
  • Grupa Friends
  • Postów 911
  • Rejestracja 08-wrzesień 08

Napisano 05 grudzień 2008 - 16:55

Odtwarzacz jak odtwarzacz, jeśli komuś zależy na dźwięku to powinien się też zainteresować dobrymi słuchawkami,bo w większości zestawów są one do niczego.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   boss_86 

• Trza być twardym
  • Ikona
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 2436
  • Rejestracja 05-listopad 05

Napisano 05 grudzień 2008 - 17:17

Wyświetl postUżytkownik SE7EN dnia 5.12.2008 - 18:55 napisał

Odtwarzacz jak odtwarzacz, jeśli komuś zależy na dźwięku to powinien się też zainteresować dobrymi słuchawkami,bo w większości zestawów są one do niczego.

Niech zgadnę - dowolne z Sennheisera? :)
Jak czytam posty na różnych forach odnośnie do tychże słuchawek to ludzie zdają się przeżywać coś w rodzaju 'orgazmu sonicznego' podczas słuchania na nich muzyki. No, ale jak masz przynajmniej 150zł na same słuchawki to czemu nie :)
Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia samej muzyki, która musi być maksymalnie wysoki bitrate.
0

#8 Guest_kruper11_*

• Grupa Guests

Napisano 05 grudzień 2008 - 17:37

a ja mam telefon komórkowy i mi wystarcza nie narzekam na jakosć bo ma wyjscie minijack i sobie podłączam duze słuchawy fajne ;)
0

#9 Użytkownik jest zalogowany   Kan 

• Super Ziomal
  • Ikona
  • Grupa Spec
  • Postów 785
  • Rejestracja 26-styczeń 07

Napisano 05 grudzień 2008 - 17:50

Ja posiadam iriver'a ;) T60 4 Gb i polecam serdecznie ;). Wygląd ma Ciekawy, prosty w obsłudze, bezawaryjny jak na razie ;)

Pozdro
0

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   Miodzik 

• CSS PR0
  • Ikona
  • Grupa Osiołek
  • Postów 326
  • Rejestracja 07-czerwiec 06
  • Miejscowość:Michalowo

Napisano 05 grudzień 2008 - 18:18

Wyświetl postUżytkownik redshark dnia 5.12.2008 - 09:05 napisał

a ja mam ipoda i sie nie chwale :PP ale polecam :respekt:

iPod to dobry wybor...mialem 3 creative i wsztkie byly gnioty jakich malo. Psuly sie, przycinaly, software - nie bede sie wypowiadal....

Wyświetl postUżytkownik SE7EN dnia 5.12.2008 - 09:55 napisał

Moja siostra ma iPoda i sluchawki z Bose i glos jest wysmienity.

A ja mam PSP i tez sluchawki z Bose i jest git.
0

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   DominikPosiak 

• Zaawansowany Osiołek
  • Ikona
  • Grupa Osiołek
  • Postów 52
  • Rejestracja 02-kwiecień 09
  • Miejscowość:Katowice

Napisano 12 październik 2009 - 21:04

Apple iPod nano 16 GB 4th Silver MB903 niezla zabawka polecam i nie taka tragiczna cena

0

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   eighteen18 

• Osiołek
  • Ikona
  • Grupa Klapouchy´
  • Postów 26
  • Rejestracja 19-grudzień 09
  • Miejscowość:Warszawa

Napisano 17 styczeń 2010 - 13:58

Polacam Ci Philipsa GoGear 8GB. Mam jego starszą wersję 512MB juz 3,5 roku. Jest wygodny w uzytkowaniu i stosunkowo tani - ok. 300zł w sieci Mediamarkt. Biegam z nim na szyji i mi jej nie urywa więc zaufaj że mały i lekki. (Wymiary 8cm x 3cm x 1,3cm) Nie odtwarza filmów bo nie ma tam ekranu. (Tylko wyświetlacz, bo to odtwarzacz audio ogg, mp3, wma z radiem i dyktafonem) Problem w tym że to jest perła (Najcześciej sprzedaja go w wersji 4GB ale to się nie opłaca) i raczej chyba trzeba będzie na niego poczekać (Na zamówienie) Słuchawki na dośc dobre, ale niewygodne więc bieganie a nawet chodzenie w nich odpada! (Wypadają!) Ja dokupiłem Sennheisery serii MX (numer do wyboru byle by było 16 omów!)

Iriver owszem, ale to już inna cena....
0

Strona 1 z 1