Polskie Forum eMule: SPRAWDŹ NAZWE UTWORU KTÓRY SŁYSZAŁEŚ W RADIU I POTEM GO SOBIE ŚCIĄGNIJ (może lepiej kup) - Polskie Forum eMule

Skocz do zawartości

Uwaga: Regulamin Dodawania Newsów na Portalu !

Newsy jak wiadomo to najnowsze wiadomości ze świata nauki i techniki, jeżeli chodzi o nasze forum + pośrednie wiadomości dotyczące świata p2p i jego narzędzi.
Newsy przenoszone są automatycznie na stronę główną i muszą one wyglądać porządnie, jak wizytówka forum, ponieważ strona główna to podobnie jak w gazecie okładka.
Podam teraz czego się trzymać przy postowaniu Newsa:

@ Nagłówek, tekst musi posiadać 4-6 pix. wielkości, kolor pasujący do szaty strony głównej wg. wyczucia.(default: czarny i ciemno niebieski)
@ Obrazek który oddaje newsa, bądź jest w jakimś stopniu z nim związany, wielkość żeby nie przekraczała 150x150 i waga 15 KB, w miarę możliwości mógłby być także na transparentnym (przeźroczystym) tle.

W razie ewidentnego nie dostosowania się do powyższych zasad, Newsy będą kasowane!

Napisał: Herfurt 06/09/2006.r
Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

SPRAWDŹ NAZWE UTWORU KTÓRY SŁYSZAŁEŚ W RADIU I POTEM GO SOBIE ŚCIĄGNIJ (może lepiej kup) teraz juz wiem czego slucham w samochodzi i moge to miec !! Oceń temat: -----

Napisano 28 February 2009 - 15:42 PM (#1) Użytkownik nie jest zalogowany   redshark 

• BOSKI VIP
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 4882
  • Rejestracja 22-March 05

Ikona posta 

SPRAWDŹ NAZWE UTWORU KTÓRY SŁYSZAŁEŚ W RADIU I POTEM GO SOBIE ŚCIĄGNIJ (może lepiej kup :PP)

Dołączona grafika

Czy zdarzyło Ci się kiedyś, że jadąc autobusem, samochodem lub po prostu będąc w jakimś centrum handlowym, usłyszałeś utwór, który utkwił Ci w pamięci, ale nie miałeś pojęcia jaki nosi tytuł?

Teraz, dzięki tej stronie, możesz poznać tytuł piosenki która tak utkwiła Ci w pamięci!
Wystarczy że znasz godzinę i nazwę radia w którym grany był utwór.
Jedyne co musisz zrobić to wpisać datę oraz godzinę do naszej wyszukiwarki, którą znajdziesz w nagłówku strony.

OTO LINK: KLIKAĆ KLIKAĆ

DOSTĘPNE NA CHWILĘ OBECNĄ RADIA:

RMF FM
RADIO ZET
ESKA
RMF MAXXX
ANTYRADIO
RMF CLASSIC
PLANETA FM
RADIO PLUS
ZŁOTE PRZEBOJE
ESKA ROCK

Zajebista stronka userki :!!: :!!: odjazd na maxxxa :!!: teraz to aby spisuje sobie godzinke i stacje łuhahahaha
Dzieki tej stronce znalazlem i sciagnalem zajebista muze ----> INNA - HOT /juz leci na mojego skladak ktorego niedlugo zapodam/ ;) :) :P

www.odsluchane.eu

Użytkownik redshark edytował ten post 28 February 2009 - 16:42 PM

-1

Napisano 28 February 2009 - 16:53 PM (#2) Użytkownik nie jest zalogowany   seban79 

• brak neta :(
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 1402
  • Rejestracja 28-September 07
  • Miejscowość:Shareosiolkowo

dobre :) na pewno się przyda :)
0

Napisano 28 February 2009 - 17:32 PM (#3) Użytkownik nie jest zalogowany   stefi 

• Lonely
  • Grupa Osiołek
  • Postów 256
  • Rejestracja 05-December 06
  • Miejscowość:Konin

Kurde no, bardzo przydatna rzecz, ostatnio tak właśnie miałem jadąc "Elką", utwór mi się bardzo spodobał, ale nie wiedziałem nazwy, później ślęczałem godzinami węsząc strona po stronie. :P
0

Napisano 02 March 2009 - 08:29 AM (#4) Użytkownik nie jest zalogowany   leon2007 

• خليج عدن
  • Grupa Osiołek
  • Postów 252
  • Rejestracja 22-May 08

taa, superkowa stronka
0

Napisano 02 March 2009 - 12:21 PM (#5) Użytkownik nie jest zalogowany   sagul 

• Ambitny Osioł
  • Grupa Osiołek
  • Postów 231
  • Rejestracja 01-March 09
  • Miejscowość:PL

dobre bankowo się przyda :D
0

Napisano 02 March 2009 - 13:51 PM (#6) Użytkownik nie jest zalogowany   redshark 

• BOSKI VIP
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 4882

jak dorwalem ta stronke to sie podniecilem jak przy tym programie przyspieszajacym neta łuhahahahhaha :PP
no i sie podzielilem :)

pozdro
-1

Napisano 02 March 2009 - 13:54 PM (#7) Użytkownik nie jest zalogowany   legionista 

• nieobecny
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 3911
  • Rejestracja 24-March 08

Wyświetl postUżytkownik redshark dnia 2.03.2009 - 15:51 napisał

jak dorwalem ta stronke to sie podniecilem jak przy tym programie przyspieszajacym neta łuhahahahhaha :PP
no i sie podzielilem :)

pozdro

dobrze red :D dziel się nadal :P
0

Napisano 07 March 2009 - 10:36 AM (#8) Użytkownik nie jest zalogowany   lukaszekk87 

• Zaawansowany Osiołek
  • Grupa Osiołek
  • Postów 51
  • Rejestracja 18-December 08

suuuper!mozna przez nia znalezc wiele ciekawych zaslyszanych utworow
polecam :respekt:
0

Napisano 07 March 2009 - 19:00 PM (#9) Użytkownik nie jest zalogowany   Akusia 

• Ambitny Osioł
  • Grupa Osiołek
  • Postów 171
  • Rejestracja 19-November 07

Napewno się przyda :D
0

Napisano 08 March 2009 - 20:56 PM (#10) Użytkownik nie jest zalogowany   gabri 

• Madrileńo
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 1153
  • Rejestracja 15-November 05

cos słaba ta stronka bo w ogole mi nic nie wyszukuje ..albo źle szukam :/
0

Napisano 09 March 2009 - 19:00 PM (#11) Użytkownik nie jest zalogowany   redshark 

• BOSKI VIP
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 4882

bo nie umiesz i tyle :!!: stronka wyszukuje wszytko, wystarczy ze podasz scaje i godzine to wyswietli ci wszytko co bylo grane w okolicach tej godziny, naprawde nie kumam jak mozne cos zgrzebac i nie znalezc łuhahahahahha :haha:
-1

Napisano 11 March 2009 - 20:00 PM (#12) Użytkownik nie jest zalogowany   legionista 

• nieobecny
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 3911
  • Rejestracja 24-March 08

przyznam się że dopiero teraz mi to potrzebne :D kozacka sprawa !!!
0

Napisano 22 March 2009 - 22:23 PM (#13) Użytkownik nie jest zalogowany   gabri 

• Madrileńo
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 1153
  • Rejestracja 15-November 05

no lata teraz,wczesniej po wyszukaniu była pustka...
"Red" opanuj emocje :P:P
0

Napisano 22 March 2009 - 23:19 PM (#14) Użytkownik nie jest zalogowany   redshark 

• BOSKI VIP
  • Grupa Legenda PFE
  • Postów 4882

ziomal lozzzzzzzzzzzz to moje drugie imie :PP tylko nie kumalem jak mozna cos zchrzanic na tej stronce he he he ;)
-1

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1