witam wszystkich.Znowu dostałem wiadomość tylko tym razem po angielsku(ostatnio byla po hiszpańsku)od CoPeer Right Agency.Było w tym coś o nielegalnym ściąganiu pliku CoD 2.Czy ma ktoś orientację w tym temacie?O co w tym chodzi?Czy muszę się czegoś obawiać?
Strona 1 z 1
Znowu dziwna wiadomość
Napisano 03 February 2010 - 20:59 PM (#2)
moglbys skopiowac pelny tekst?
monitoring sieci p2p odbywa sie caly czas i nalezy sie z tym liczyc niewazne czy to torrent czy ed2k.
Oczywiscie jesli nie jestes giga uploaderem wysylajacym ogromne ilosci reli to nie masz sie czego obawiac - tekst taki jest generowany automatycznie przez organizacje monitorujace siec.
dostales ten tekst na maila poprzez providera?
monitoring sieci p2p odbywa sie caly czas i nalezy sie z tym liczyc niewazne czy to torrent czy ed2k.
Oczywiscie jesli nie jestes giga uploaderem wysylajacym ogromne ilosci reli to nie masz sie czego obawiac - tekst taki jest generowany automatycznie przez organizacje monitorujace siec.
dostales ten tekst na maila poprzez providera?
Napisano 05 February 2010 - 11:43 AM (#4)
Użytkownik SE7EN dnia 03 February 2010 - 22:23 PM napisał
Zaktualizuj Filtr IP do najnowszego, czy IP z jakiego doszła wiadomość zaczynało się od 213.186.33.* ?
Kurcze nie wiem.Usunąłem i widzę zbyt szybko.Tą wiadomość dostałem na mojego eMula,odczytałem ją w wiadomościach.
Napisano 05 February 2010 - 19:41 PM (#5)
emule - ustawienia - wiedomosci i komentarze - (ptaszek w okienku : akceptuj tylko od znajomych) i finito nic ci nie bedzie przychodzic a tamte olej moga cie w dupe pocalowac
Napisano 05 February 2010 - 19:55 PM (#6)
Kiedyś pisałem już o tym na forum, widzę że trzeba porządek z tematami zrobić ;p
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1

Pomoc

Kanał RSS