laptop Acer 5735z
Problem z instalacja recovery
- Mały Osiołek
-
-
Grupa
Źrebak´
-
-
Napisano 06 luty 2010 - 22:04
Witam Moj problem polega na tym ze pewnego czasu zaczol szwankowac mi system ( windows xp ) orginalnie mialem viste nie bylem zwolennikiem tego systemu wiec wrzucilem xp powoli przekonuje sie do visty i tu mam klopot przy probie wgrania systemu visty z recovery nie moge jej zainstalowac wrzucam plyte zaczyna sie instalacj visty wybieram jezyk przechodze dalej i mam 3 podpunkty (1)przywroc ustawienia fabryczne (2)przywroc kopie zapasowa (3)zakoncz zrobilem ustawienia fabryczne i z dysku d wymiotlo mi wszystko wgralo sie tam wszystko z recovery przy probie przywrocenia systemu wchodze w nestepne okno instalacji i mam naped zrodlowy do wyboru mam dysk © dysk (d gdzie mamy caly system zgrany z recovery) dysk (f (naped) plyta kopi zapasowej(recovery)i nie moge przejsc dalej na tym koncze instalacje bo nic nie moge zrobic moze ktos juz sie spotkal z takim problemem bo ja sobie nie radze pozdrawiam
0
- Swój Człowiek
-
-
Grupa
Moderator
-
-
-
-
Miejscowość:Smallville
Napisano 06 luty 2010 - 22:12
Z Vistą lepiej daj sobie spokój. Zainstaluj Windows 7.
0
- Mały Osiołek
-
-
Grupa
Źrebak´
-
-
Napisano 06 luty 2010 - 22:17
Chodzi mi tez o to ze viste mam orginalna a windows 7 pewnie sporo kosztuje
0
- SzaryOsioł
-
-
Grupa
Osiołek
-
-
Napisano 09 luty 2010 - 22:25
O ile się nie mylę powinieneś mieć opcję przywracania gdy podczas odpalania kompa (jak wyskakują dane z biosu) wcisniesz Alt+F11 - mi ta opcja zawsze działała jak był kłopot z płytą.
PZDR
0
- Mały Osiołek
-
-
Grupa
Źrebak´
-
-
Napisano 12 luty 2010 - 00:15
Dzieki z f11 nie robilem tylko tak mysle ze ukryta partycje wykasowalem (przez przypadek)i mam 3 partycje a z tego co sie dowiedzialem moga byc 2 tylko jak nie zrobie to zasse z netu viste taka jak mialem i wpisze moj klucz do visty i bedzie kulac dzieki i Pozdro
0
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych